Reparatie en onderhoud

Bij Bakker’s Autoservice is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Onze werkplaats beschikt over geavanceerd diagnose apparatuur en speciale gereedschappen.

Voor kleine reparatie’s hoeft u geen afspraak te maken en doen wij ons best om u zo snel mogelijk te helpen terwijl u wacht, Voor grotere reparatie’s en onderhoud raden wij aan om een afspraak te maken. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gratis leenauto of fiets, wel dient u dit aan te geven bij het maken van een afspraak.

Klein of groot onderhoud

Er wordt gekeken naar de onderhoudshistorie, aantal gereden kilometers en de huidige staat van uw auto om te bepalen welk onderhoud er nodig is, daarna word u duidelijk geïnformeerd over de kosten van de reparatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhouds tip

Laat uw APK in combinatie met een onderhoudsbeurt uitvoeren. Tijdens de onderhoudsbeurt komen gebreken aan het licht, welke wij vervolgens in overleg direct herstellen. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Het is bovendien voordeliger als u de APK in combinatie met onderhoud plant.